Звернення засновника

fed-2
Федоров Віктор Федорович засновник компанії

Створюючи в 1998 році «Арсенал», я поставив перед собою мету створити виробничу компанію, яка за короткий період часу повинна стати лідером на ринку фасадних та покрівельних матеріалів з тонколистової сталі в Україні.

ТОВ «Арсенал» у 1998 році була маленькою регіональною компанією з однією лінією по виробництву профнастилу, яку я розмістив в цеху, площею 300 м. кв. Штат компанії на той момент складав семеро осіб.

Сьогодні Промислова Група «Арсенал-Центр» – лідер по виробництву покрівельних і фасадних матеріалів з тонколистової сталі, вогнестійких мінераловатних сендвіч-панелей, водостічних систем в Україні.

Постійний розвиток виробничого напрямку підприємства дозволив за 20 років створити провідну промислову компанію в даній галузі. Виробничі потужності 11 заводів дозволяють переробляти сумарно більше 20 000 т рулонної сталі в місяць, при роботі в одну зміну за умови стовідсоткової завантаженості.

Створена за ці роки розгалужена мережа власних торгових філій забезпечує стабільний грошовий потік, який дозволяє розвивати компанію шляхом інвестицій власних коштів в закупку нових видів металообробного обладнання, організацію нових виробничих та торгових підрозділів. Тільки протягом 2017 року відкрито два заводи в містах Біла Церква та Умань, закуплено та встановлено нове обладнання. Сумарний об’єм інвестицій за 2017 рік складає більше одного мільйона євро.

Таких результатів ми досягли завдяки наполегливій праці всього колективу компанії. Ми змогли побудувати найбільшу в Україні системну компанію в галузі виробництва продукції з тонколистової сталі з розвиненою мережею власних торгових представництв, дилерів і партнерів.

Персонал є найважливішим активом компанії, рушійною силою всіх змін, джерелом інновацій і розвитку. На початок 2018 року в компанії працює більше 400 висококваліфікованих співробітників. Колектив однодумців складається з активних, продуктивних, цілеспрямованих людей, які люблять свою справу. Кожний працівник розглядає свої особисті досягнення як досягнення компанії в цілому.

Сьогодні я з упевненістю можу сказати, що мета, поставлена в далекому 1998 році, досягнута, але ми на цьому не зупиняємося і впевнено рухаємося вперед! Ми створюємо не тільки нові види продукції, а й формуємо чесні та відкриті правила ведення бізнесу на нашому ринку, що відображається в сплаті податків та якісній роботі з клієнтами.

Для Вас та Ваших внуків!

З повагою,

Федоров Віктор Федорович, засновник ПГ «Арсенал-Центр»

error: